סרטנים הדרים ושקדים עטופים במאפה קנפה
פירות הדר ושקד עטופים במאפה קנפה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 707 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם גרידת תפוז, בצק קנפה, סרטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. מתכונים דומים: סרטנים הדרים ושקדים עטופים במאפה קנפה, סרטנים עטופים בבייקון ברוטב מנגל צ'יפוטלה, ו בייקון עטוף סרטנים עם בזיליקום ופלפל Tellicherry.
הוראות
מורחים את הבצק הקנאי על משטח עבודה ומכסים במטלית אדאמפ. בקערה קטנה, מערבבים את השקדים עם חזה לימון, תפוז וליים. מתבלים את החסילון במלח ופלפל ופותחים את הגב. קח קמצוץ של תערובת שקדים ומקום באזור הפתוח של החסילון. קרוב יחד כדי encasethe מילוי ולהמשיך עד שכל הסרטנים מלאים.
קח כמה גדילים של בצק קנפה, להניח אותם על הרצפה ולהתפשט ממך.
מניחים חסילון מלא בסוף לכיוונך ומגלגלים את הבצק סביב החסילון, ensuringthe מילוי לא יוצא. השאר את הזנבות חשופים. זה ייראה כמו גולם. המשך לעטוף את כל הסרטנים בsameway. שמור מכוסה עד מוכן לטגן.
מחממים את השמן בסיר כבד תחתית ל 350 ° F. באמצעות מלקחיים, בעדינות להוריד את הסרטנים עטופים בשמן החם, אחד בכל פעם. אל תעזוב את החסילון מגולגל עם הטונגסין השמן עד שהוא מחזיק יחד. מטגנים על 5 בכל פעם untilgolden ו קריספ.