סרטנים כחולים מאודים
סרטנים כחולים מאודים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 648 קלוריות, 125 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 56 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי לפודמפ ופסקטרי דיאטה. גשו לסופר וקנו בירה, סרטנים חיים, תיבול פירות ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 93%. נסו סרטנים כחולים מאודים עם רוטב טבילה ג'ינג'ר שחור, בירה-סרטנים מאודים, ו במיה גמבו עם סרטנים כחולים ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
ממש לפני הבישול, הניחו בזהירות כל סרטן הפוך והדביקו סכין דרך הקליפה, ממש מאחורי הפה.
שלב 1/2 כוס תיבול פירות ים, מלח, בירה וחומץ בסיר גדול על אש גבוהה. מביאים לרתיחה חזקה.
התאימו מסך מעל תערובת הבירה ושכבו את הסרטנים על המסך. וודאו שהסרטנים נמצאים מעל הנוזל המבעבע. כיסוי.
אדים סרטנים עד שהם הופכים לכתומים עזים וכל הצבע הכחול / ירוק נעלם, 20 עד 30 דקות.
מפזרים את יתרת 1/4 כוס תיבול פירות הים לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם אפשרויות נהדרות לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום.
![החיך עז, עגול ורך, עם ניחוחות של מלון ופירות טרופיים.]()
החיך עז, עגול ורך, עם ניחוחות של מלון ופירות טרופיים.
The palate is intense, round and soft, with aromas of melon and tropical fruit.