סריג-עוגת אוכמניות
עוגת Blackberry Lattice-Top היא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. אם יש לכם חמאה, טפיוקה לבישול מהיר, ביצה לבנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו סריג-עוגת בלקברי למעלה {סריג למעלה pie photo tutorial}, סריג-עוגת אוכמניות, ו עוגת זנגביל זנגביל אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תבנית אפייה בשליש התחתון של התנור מחממים עד 400 ° F.
לזרוק יחד פירות יער, סוכר מגורען לפי הטעם, קורנפלור, חמאה, מיץ לימון, מים, טפיוקה.
בואו לעמוד, משליך מדי פעם, 20 דקות.
מרדדים חתיכת בצק 1 לתוך סיבוב 14 אינץ 'ולהתאים לצלחת פאי 9 אינץ' (קיבולת 4 כוס). קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג. פגז צמרמורת תוך מתגלגל החוצה למעלה.
מגלגלים את חתיכת הבצק שנותרה למלבן בגודל 16 על 11 אינץ ' בערך.
חותכים לרוחב לרצועות 11 (1 1/4 אינץ ' רחב) עם גלגל מאפה מחורץ או סכין.
מערבבים ברי תערובת, ואז כף באופן שווה לתוך פגז. מסדרים רצועות בדפוס סריג הדוק על גבי מילוי ורצועות לקצץ קרוב לקצה של פאן.
מברשת העליון קצה עם ביצה לבן ומפזרים בכל רחבי עם סוכר.
אופים על גיליון אפייה חם עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי הוא מבעבע, 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות. (בדוק עוגה לאחר 45 דקות: אם קצה הקרום הוא בראונינג מהר מדי, לכסות קצה עם נייר או מגן קרום עוגה ולהמשיך לאפות.) מגניב לחלוטין על מדף לפני ההגשה.