סתיו מיסטו
אוטום Fritto Misto עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, יין מבעבע, פטריות קרמיני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סתיו מיסטו, Fritto Misto, ו Fritto Misto.
הוראות
הגדר סל ספינת קיטור מעל 1/2 אינץ ' של מים בסיר בינוני. מכסים ומביאים את המים לרתיחה.
מוסיפים את הכרובית, מכסים ואדים על חום גבוה בינוני עד פריך במכרז, על 1 דקה.
מעבירים את הכרובית לצלחת ומתייבשים.
בסיר גדול, חום 2 אינץ ' של שמן צמחי ל 40
קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר. בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם 1 כפית מלח.
מוסיפים את סודה המועדון ויין מבעבע ומקציפים עד שהבלילה חלקה. בקערת נירוסטה בינונית, לנצח את הלבן ביצה עד פסגות המשרד טופס. מקפלים את הלבן ביצה לתוך הבלילה.
עבודה בקבוצות, לטבול את הכרובית, קישואים, פטריות ותפוח בבלילה, לתת כל הבלילה עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה; להוסיף את השמן החם ומטגנים, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, על 2 דקות לכל אצווה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את misto fritto מגבות נייר העונה עם מלח.