סתיו פירות סלט שכבות
סלט פירות סתיו שכבות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 8 . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם ארוגולה, אגסים בשלים המשרד, ענביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סלט פירות סתיו, סלט פירות חמישה תבלינים סתיו, ו סלט פירות ועוף (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 232°. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לזרוק ענבים ודבש. סדר על גיליון עוגיות. צולים 20 עד 30 דקות, מערבבים פעם אחת, עד שהענבים מתפוצצים ומתחילים לקרמל.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח חומץ שרי, שמן זית ומלח עם מקצף. תניח בצד.
מוסיפים ענבים וכל סירופ שנותר על גיליון עוגיות לתערובת חומץ; מערבבים. מגניב לגמרי.
שכבה כדלקמן. באמצעות כף מחוררת, בזהירות להעביר ענבים צלחת 3 ליטר או קערה.
מניחים ארוגולה על גבי ענבים, mounding במרכז.
אגסים לחתוך הליבה דק; להוסיף אותם תערובת חומץ, ולזרוק למעיל. באמצעות כף מחוררת, להעביר אגסים לקערה, להפיץ אותם באופן שווה על גבי ארוגולה. זרוק כל נוזל שנותר.
מניחים chèvre באופן שווה על גבי אגסים; לפזר דובדבנים ואגוזי לוז על גבי.