סתיו פנזנלה
פנזנלה סתיו עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, עלי טימין, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון 33%, המנה הזו די גרועה. נסו סתיו פנזנלה, סלט פנזנלה סתיו עם ויניגרט חמאה חום לימון, ו פנזנלה עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לקרוטונים: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה על אש בינונית ומבשלים עד שהיא מקציפה. בקערה גדולה יוצקים את החמאה על 12 כוסות הלחם הקוביות וזורקים לציפוי.
מפזרים פרמזן ופלפל שחור גרוס טרי. לזרוק לתבל את כל הלחם.
מעבירים את הלחם לתבנית אפייה.
אופים, תוך ערבוב פעם או פעמיים, עד שהקרוטונים פריכים וצבעוניים קלות מבחוץ אך עדיין רכים מבפנים, כ -15 דקות.
קרוטונים יכול להתבצע 1 יום קדימה מאוחסנים במיכל אטום.
* ההערות של מייקל: אני משתמש בסכין משוננת כדי להסיר את הקרום מהלחם בן היום, ואז עובר לסכין שף כדי לחתוך את הקוביות כי זה לא קורע את הלחם. שימו לב גם שאני ממליץ לגרד את הפרמזן דק כדי שיידבק טוב יותר ללחם.
לרוטב: ממיסים את החמאה במחבת קטנה על אש נמוכה בינונית.
מוסיפים את הבצל הצהוב ומקפיצים עד לריכוך, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את החומץ ומערבבים בעזרת כף עץ כדי לשחרר את כל החלקים השחומים שנתקעו בתחתית המחבת.
מעבירים לבלנדר או למעבד מזון ומחית לתערובת אחידה. כשהמכונה פועלת, מוסיפים לאט 1/2 כוס שמן הזית ואז את המים.
מעבירים לקערה ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה. כשהוא חם מוסיפים 1/4 כוס שמן זית. כשהשמן מתחיל לעשן, מפזרים פנימה את הפטריות. אל תערבב!
תנו להם לרחוש עד שהם מתקרמלים בתחתית, כ -2 דקות. אם אתה זורק אותם מוקדם מדי, הם ישחררו את הנוזל שלהם ויתחילו לאדות. כשהתחתיות מקורמלות, זורקים את הפטריות, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל עד להשחמה טובה. מערבבים את טימין ושום ומבשלים כ 1 דקה כדי לשחרר את ניחוחם. מתבלים במלח ופלפל.
בקערה גדולה שלבו את הקרוטונים, הפטריות ורוטב הבצל. לזרוק היטב למעיל.
מוסיפים את הסלרי, הבצל האדום והארוגולה או התרד וזורקים שוב בעדינות. טועמים ומתאימים את התיבול. מגררים פרמזן טרי מעל ומגישים מיד.