סתיו-שטרודל תפוחים
שטרודל סתיו-תפוח הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 880 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 60 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, הקצפת שמנת, אגוז מוסקט הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שטרודל תפוח סתיו, שטרודל פירות סתיו, ו שטרודל תפוחים (שטרודל apfel).
הוראות
יוצקים 1 כוס מים חמים על צימוקים; בואו לעמוד 20 דקות.
מערבבים יחד פלחי תפוח, 1 כוס סוכר, קליפת תפוז, ותמצית וניל.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים תערובת תפוחים, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 15 עד 20 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
הסר מהחום; מערבבים בצימוקים. מגניב.
מערבבים יחד פירורי עוגיות, הנותרים 1 כוס סוכר, פקאנים. תניח בצד.
פילו לפרוש, ולכסות עם מגבת לחה כדי למנוע ממנו להתייבש.
מחסנית 4 גיליונות על משטח שטוח מכוסה בנייר שעווה, צחצוח כל גיליון עם חמאה מומסת.
מפזרים עם תערובת פירור שליש. חזור על הליך 3 פעמים עם הנותרים פילו, חמאה, תערובת פירור. למעלה עם תערובת תפוח, משאיר גבול 2 אינץ ' סביב הקצוות. מקפלים בצדדים קצרים 2 אינץ'.
מקום, צד התפר למטה, על תבנית אפייה משומנת.
חותכים 1/4 אינץ '-חריצים עמוקים, 1 אינץ ' זה מזה, על פני הדף.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב 10 דקות. אבק עם אבקת סוכר.
Beat קרם במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד קצף; בהדרגה להוסיף 1/4 כוס אבקת סוכר, פועם עד פסגות רכות טופס. מערבבים ברנדי ואגוז מוסקט.
הערה: עבור עוגיות חמאה, השתמשנו Pepperidge Farm Chessmaen עוגיות חמאה.