עגבניה וביצה סינית
עגבניות סיניות וביצה היא ללא גלוטן וללא חלב מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 188 קלוריות. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי האוכל הסיני. אם יש לכם רוטב סויה, סוכר, בצל ירוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -32 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 48%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סיני עגבניות ביצה מוקפץ, ביצת עגבניות סינית מוקפצת, ו ביצת עגבניות סינית מוקפצת.
הוראות
מערבבים יחד את החזיר, רוטב הסויה, הברנדי, 1 כפית הסוכר ועמילן התירס בקערה, ואז מכסים בניילון, ומשרים במקרר 4 עד 6 שעות.
מקציפים את הביצים יחד עם המלח ומניחים בצד.
מחממים מחצית מהשמן בווק על אש בינונית-גבוהה.
יוצקים פנימה את הביצים, ומבשלים עד שהם פשוט מתחילים להתקרש, אך עדיין גולמיים מאוד.
מוציאים מהווק ומניחים בצד.
מחממים את שארית השמן הצמחי בווק על אש גבוהה. מערבבים את העגבניות ואת הנותרים 1 כפית סוכר. מכסים ומניחים להתבשל עד שהעגבניות מתרככות, בערך 7 דקות.
מועכים את העגבניות עד שהתערובת דומה למרק שמנמן. מערבבים פנימה את החזיר הכבוש, ומבשלים 3 עד 4 דקות עד שהחזיר כבר לא ורוד במרכז. מקפלים בעדינות את הביצים והבצל הירוק. ממשיכים לבשל ללא כיסוי עוד 2 דקות לבישול הביצים.