עגבניה קיץ, מוצרלה, בזיליקום פניני עם סירופ בלסמי
עגבניה קיץ, מוצרלה, בזיליקום פניני עם סירופ בלסמי הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו לחם קובני, עלי בזיליקום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עגבניות, מוצרלה ובזיליקום פניני, מוצרלה, חזיר ובזיליקום פניני, ו מוצרלה, חזיר ובזיליקום פניני (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חומץ בלסמי לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה; לבשל עד מופחת 3 כפות (כ 8 דקות).
בעוד חומץ מפחית, מברשת לחתוך בצד העליון של הלחם עם שמן. למעלה באופן שווה עם בזיליקום, גבינה ועגבניות.
מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל.
מברשת לחתוך בצד של חצי התחתון של לחם עם חומץ מופחת; מקום על גבי כריך. הפוך כריך.
מחממים מחבת גריל גדולה מעל חום בינוני גבוה. מעיל המחבת עם ספריי בישול.
מניחים מחבת ברזל יצוק או כבד על גבי כריך, ולחץ בעדינות כדי לשטח. השאר מחבת על; לבשל 3 דקות בכל צד או עד גבינה נמסה לחם קלוי.
חותכים כריך ל 4 חתיכות שוות.