עגבניות Panzanella עם שרימפס ובזיליקום
עגבניות Panzanella עם שרימפס ובזיליקום עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן זית, פלפל, באגט לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 42 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פורל מטוגן בקמח תירס עם עגבניות, סורל ובזיליקום פנזנלה, Panzanella עגבניות טוסט עם צלפים פריכים ועלי בזיליקום, ו ברוסקטה חסילונים עם עגבניות ובזיליקום.
הוראות
מניחים קוביות לחם על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד חום פריך וזהוב, הפיכת קוביות פעם אחת.
מערבבים עגבניות 1/4 כפית מלח בקערה גדולה.
מפזרים שרימפס עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל שחור.
מחממים שמן זית, פלפל אדום ושום במחבת גדולה ולא דביקה על אש נמוכה; מבשלים 5 דקות או עד חם וריחני. הגבר את החום לגובה בינוני.
הוסף שרימפס למחבת; לטגן 2 דקות או עד שרימפס נעשים, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במיץ לימון.
מוסיפים לחם, תערובת שרימפס, בזיליקום לעגבניות; זורקים בעדינות למעיל.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.