עגבניות, Tomatillo, וסלט תירס עם רוטב אבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עגבניות, Tomatillo, וסלט תירס עם רוטב אבוקדו. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שמן צמחי, מיץ ליים, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו תירס בגריל, סלט אבוקדו ועגבניות עם רוטב ליים דבש, תירס מתוק, עגבניות שרי וסלט קישואים עם רוטב חווה אבוקדו, ו סלט תירס חרוך עם רוטב Tomatillo שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ההלבשה:חצי בור אבוקדו, ואז לגרוף את הבשר לתוך בלנדר.
מניחים קערה גדולה על מגבת לחה. מקפלים מגבת נייר לרביעיות ומניחים אותה בתוך הקערה. עימדו אוזן אחת של תירס על מגבת הנייר, והשתמשו בגבעול כידית. באמצעות סכין קילוף, לחתוך כלפי מטה, לתת את הגרעינים ליפול לתוך הקערה. סובב את קלח ולהמשיך עד שכל הגרעינים הוסרו; להשליך את קלח. חזור עם התירס שנותר. אתה צריך על 2 כוסות של גרעינים. זרוק את מגבת הנייר.
מוסיפים את שאר החומרים הנמדדים לקערה, מתבלים במלח ומערבבים לשלב.
טפטוף עם ההלבשה ומערבבים עד מצופה באופן שווה. טעם ועונה עם יותר מלח לפי הצורך.