עגבניות איטלקיות אפויות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו עגבניות איטלקיות אפויות. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -6 גרם חלבון , 10 גרם שומן , ובסך הכל 205 קלוריות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פירורי לחם, עגבניות, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 63% , וזה די טוב. עגבניות שרי אפויות עם ספגטי , ביצים אפויות עם אספרגוס ועגבניות מיובשות ועגבניות אפויות דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
חצי עגבניות וזרע; הופכים על נייר סופג לניקוז.
בקערה קטנה מערבבים את שאר החומרים; כף על חצאי עגבניות.
מעבירים ל-8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.