קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות6
מגזין

עגבניות בצל צ'אטני

עגבניות בצל צ'אטני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל צ'אטני בצל עגבניות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 237 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, חומץ שמפניה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עגבניות בצל צ'אטני אדום-צ' אטני אדום עבור Idli Dosa - קל צ'אטני s, בצל עגבניות צ'אטני, איך לעשות בצל עגבניות צ' אטני, ו ג'ינג'ר-עגבניות וצ' אטני בצל מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר מים לרתיחה. הכן אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם מים והוספת מגש של קוביות קרח
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
באמצעות סכין חיתוך, לחתוך סימן צלב קטן על תחתית העגבניות. לטבול אותם במים רותחים במשך 15 עד 30 שניות, עד העור מתחיל לקלף. באמצעות כף מחוררת, להסיר את העגבניות מן הסיר ולהעביר לאמבט הקרח להתקרר במהירות ולעצור את תהליך הבישול. לקלף את העגבניות עם הידיים או סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
חותכים אותם לשניים ולסחוט את הזרעים. קוצצים בגסות את העגבניות ומניחים בצד. אתה צריך בערך 3 1/2 כוסות
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
שים מחבת גדולה על חום בינוני ומעיל עם השמן. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הבצל. מבשלים, sitring מדי פעם, עד שהם מתרככים מעט ולקבל קצת צבע, על 5 דקות
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את העגבניות והציפורן ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות להתחיל לשבור ולשחרר את הנוזל שלהם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
6
מוסיפים את החומץ והאגבה. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה, עד הנוזל התאדה ואת chutney הוא חושב, על 5 דקות. הצ ' אטני ישמור מכוסה במקרר עד שבוע 1
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית