עגבניות בצל צ'אטני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל צ'אטני בצל עגבניות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 237 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, חומץ שמפניה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עגבניות בצל צ'אטני אדום-צ' אטני אדום עבור Idli Dosa - קל צ'אטני s, בצל עגבניות צ'אטני, איך לעשות בצל עגבניות צ' אטני, ו ג'ינג'ר-עגבניות וצ' אטני בצל מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר מים לרתיחה. הכן אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם מים והוספת מגש של קוביות קרח
באמצעות סכין חיתוך, לחתוך סימן צלב קטן על תחתית העגבניות. לטבול אותם במים רותחים במשך 15 עד 30 שניות, עד העור מתחיל לקלף. באמצעות כף מחוררת, להסיר את העגבניות מן הסיר ולהעביר לאמבט הקרח להתקרר במהירות ולעצור את תהליך הבישול. לקלף את העגבניות עם הידיים או סכין קילוף.
חותכים אותם לשניים ולסחוט את הזרעים. קוצצים בגסות את העגבניות ומניחים בצד. אתה צריך בערך 3 1/2 כוסות
שים מחבת גדולה על חום בינוני ומעיל עם השמן. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הבצל. מבשלים, sitring מדי פעם, עד שהם מתרככים מעט ולקבל קצת צבע, על 5 דקות
מוסיפים את העגבניות והציפורן ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות להתחיל לשבור ולשחרר את הנוזל שלהם, על 10 דקות.
מוסיפים את החומץ והאגבה. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה, עד הנוזל התאדה ואת chutney הוא חושב, על 5 דקות. הצ ' אטני ישמור מכוסה במקרר עד שבוע 1