עגבניות ברוסקטה
אם יש לך בזיליקום, לחמניות נקניקיות, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עגבניות ברוסקטה, ברוסקטה עם עגבניות, ו עגבניות ברוסקטה.
הוראות
מטלית חום. עם מערוך, לגלגל את חצאי הלחמניה עד שטוח.
מניחים על תבנית אפייה ומברישים את שני הצדדים של הלחמניות עם 2 כפות של השמן. לצלות עד חום זהוב, על 1 דקה לכל צד. בקערה, לשלב את העגבניות, זיתים, אורגנו או בזיליקום, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואת השמן הנותר.
תעביר את הלחמניות למגש ותכבול את העגבניות מלמעלה.