עגבניות, גבינת עיזים וטארט בצל
עגבניות, גבינת עיזים, וטארט בצל הוא צמחוני מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 144 גרם של שומן, וסך הכל 2381 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, גבינת עיזים, עגבניות שזיפים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: בצל אדום, גבינת עיזים וטארט בזיליקום, גבינת עיזים, טארט תפוחי אדמה ובצל, ו גבינת עיזים, בצל אביב וטארט אגוזי לוז.
הוראות
במידת הצורך, לגלגל את הבצק על משטח מקומח קלות לתוך סיבוב 11 אינץ ' ולהתאים למחבת טארט. לקצץ בצק עודף, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ואז לקפל overhang פנימה ולחץ על הצד של פאן כדי לחזק קצה. דקירות קלות בתחתית ובצדדים במזלג.
קו טארט פגז עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים באמצע התנור עד המאפה הוא זהוב חיוור סביב השפה, כ 20 דקות. בזהירות להסיר משקולות רדיד ואופים עד זהב בכל רחבי, 8 עד 10 דקות יותר. מגניב במחבת על מדף.
בעוד פגז טארט הוא אפייה, חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ואז לבשל בצל עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
מורחים בצל על החלק התחתון של קליפת טארט העליון עם 1 כוס מעוגלת גבינת עיזים. מסדרים עגבניות, חופפות מעט, במעגלים קונצנטריים על גבי גבינה.
מפזרים גבינה הנותרים ומלח ופלפל לפי הטעם טפטוף עם שמן כף הנותרים. שים לסכל על קצה הקרום (כדי למנוע overbrowning).
שים מחבת טארט על תבנית אפייה וטארט צלייה כ 7 אינץ ' מחום עד גבינה מתחילה חום מעט, 3 עד 4 דקות.