ראגו עגבניות ובשר עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 262 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם סלרי, אגוז מוסקט, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ראגו בקר, ראגו בקר עם פסטה, ו ראגו בקר מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הגזר, סלרי ובצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את הבשר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שלא נשאר ורוד, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מוסיפים את השום, עלה דפנה, אורגנו ואגוז מוסקט ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים את העגבניות הקצוצות עם המיץ שלהם ואת רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה על אש נמוכה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
5
מוסיפים את היין, מכסים ומבשלים עוד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.