עגבניות ופלפלים ממולאים יווניים (Yemista) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 420 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, שמן זית, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: יום שני ללא בשר: עגבניות ממולאות אפויות ביוונית עם אורז (Yemista), Mum ' S Yemista (ירקות ממולאים יווניים עם אורז), ו Gemista (עגבניות ממולאות יווניות ופלפלים).
הוראות
1
חותכים את צמרות עגבניות, משאיר 1 פינה עדיין מחובר כדי ליצור מכסה. לגרוף חלקים פנימיים של עגבניות ולהעביר' בשר ' לקערה גדולה; לסחוט מיצים מעגבניות.
מוסיפים אורז ומביאים לרתיחה; מסירים מחבת מחום. כף בשר-תערובת אורז לעגבניות; מניחים צמרות על עגבניות מלאות ומסדרים אותם לתבנית האפייה עם מכסה הצדדים למטה.
יוונית עובד ממש טוב עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.