קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות13
מגזין

עגבניות ופרמזן פוקצ'ה עם בצל מקורמל

עגבניות ופרמזן פוקצ'ה עם בצל מקורמל
עגבניות ופרמזן פוקצ'ה עם בצל מקורמל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך גבינת פרמזן, בזיליקום, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פרד פוקצ'ה עם בצל קרמל וזיתים, פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה, ו פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה.

הוראות

1
כדי להכין בצק, לשלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב כדי לפזר שמרים; בואו לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
קערהקערה
2
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח, קמח תירס, ו 1 כפית מלח לתערובת שמרים; מערבבים היטב לשלב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
3
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה ו 30 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
כדי להכין ציפוי, חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים בצל, בזיליקום יבש, 1/2 כפית מלח ופלפל; מבשלים 20 דקות או עד הבצל הוא זהוב, ערבוב מדי פעם. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום יבשבזיליקום יבש
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
6
מסדרים פרוסות עגבניות בין מספר שכבות של מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
בואו לעמוד 10 דקות, לחיצה למטה מדי פעם.
8
לחשוף בצק. אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. לטפוח בצק לתוך שכבה אפילו במחבת 15 x 10 אינץ ' ג ' לי רול מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ג'ליג'לי
אגרוףאגרוף
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
לחשוף בצק. מסדרים תערובת בצל על בצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם פרוסות עגבניות; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
גבינהגבינה
בצקבצק
בצלבצל
11
אופים ב 425 במשך 23 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מפזרים בזיליקום טרי. מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו