עגבניות ירוקות מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל עגבניות ירוקות מטוגנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 351 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, קמח סמונלינה, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עגבניות ירוקות & פיצה קישואים הדרך שלי יש עגבניות ירוקות מטוגנות, עגבניות ירוקות מטוגנות ובמיה מטוגנת, ו עגבניות ירוקות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים עגבניות ירוקות; חותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', משליכים צמרות ותחתיות. מפזרים קלות את שני הצדדים של פרוסות עם מלח ופלפל.
שכב בשכבה אחת על מגבות נייר.
בינתיים, לחתוך עגבניות אדומות לשניים לסחוט מיץ ובשר לתוך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה; לחץ מספיק מוצקים עגבניות דרך מסננת לעשות על 1/3 כוס נוזלי.
פרוסות עגבניות ירוקות מעיל בקמח סולת או קמח תירס צהוב.
יוצקים 2 כפות שמן זית למחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים פרוסות עגבניות בשכבה אחת עד חום זהוב משני הצדדים, 8 עד 10 דקות בסך הכל. ערם פרוסות על שתי צלחות ארוחת ערב.
מוסיפים את 1/3 כוס מיץ עגבניות ומוצקים, חומץ וחמאה למחבת; מערבבים כל הזמן על חום בינוני-גבוה עד חמאה מומסת משולבים לתוך מיצים, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם. רוטב כפית מעל ערימות עגבניות.
מערבבים frise עם 1 כפית שמן זית; תל באותה מידה על ערימות עגבניות.