עגבניות ירוקות מטוגנות עם שרימפס ורוטב Remoulade
עגבניות ירוקות מטוגנות עם שרימפס ורוטב Remoulade עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 797 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. אם יש לך שמן צמחי, מיונז, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עגבניות ירוקות מטוגנות עם Remoulade שרימפס, עגבניות ירוקות מטוגנות עם Remoulade שרימפס, ו עגבניות ירוקות מטוגנות עם שרימפס Rémoulade.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת עמוקה או מחבת ברזל יצוק ל 350 מעלות F. לנצח את הביצים, חלב, ורוטב חם בצלחת רדודה.
שים את הקמח ואת פירורי הלחם ב 2 מנות רדודות נפרדות. טובלים את פרוסות העגבניות בקמח, ואז את הביצה לשטוף, ולאחר מכן את פירורי הלחם.
להעביר את השמן ומטגנים עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות.
מסננים על מגבות נייר ולשמור חם עד מוכן לשרת.
עבור השרימפס: מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים את רתיחה הסרטן, בצל, לימונים ורוטב חם. מערבבים ומוסיפים את השרימפס. להרתיח עד השרימפס להפוך ורוד. פיל.
מערבבים את המיונז, חרדל, חזרת, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, ורוטב חם.
כדי לשרת: קו צלחת עם חסה קרועה.
הוסף 2 פרוסות עגבניות ירוקות מטוגנות. למעלה כל עגבניה עם 1 שרימפס מבושל. למלא בקבוק לסחוט עם רוטב remoulade טפטוף דקורטיבי.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש