עגבניות ירושה ממולאות בסוכה קיצית
עגבניות ירושה ממולאות בסוכה קיץ יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 35 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: עגבניות ירושה ממולאות בתירס וקישואים סוקוטש, סלט תבואה קיץ עם עגבניות ירושה, שעועית ירוקה, פטה, ו עגבניות ירושה ממולאות.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את שעועית לימה ותירס ומרתיחים עד מכרז, על 3 דקות.
מסננים את השעועית ואת התירס, להעביר לקערה ולתת מגניב.
חותכים את החלק התחתון של כל עגבניה כך שהוא יושב שטוח. באמצעות סכין, לחתוך סביב מרכז כל עגבניה כדי ליצור קונוס כי ניתן להסיר בקלות לאחר העגבניה אפוי.
מברשת את העגבניות עם שמן זית ולהגדיר אותם בצלחת עוגה גדולה, בצד גזע למעלה. מתבלים את העגבניות במלח ופלפל וצולים רק עד למכרז, כ -5 דקות.
בואו להתקרר מעט, ואז כפית החוצה ולהשליך את המרכזים כדי לפנות מקום לסוכוטש.
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס 1 1/2 כפיות של החמאה ב 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הפלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מוסיפים את הלימות ותירס ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
הסר מהחום. מערבבים את הנותרים 1 1/2 כפיות חמאה ואת עירית העונה עם מלח ופלפל. כפית את הסוקוטש לתוך העגבניות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Schloss Johnisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb]()
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
צהוב בהיר מבריק. האף הוא טהור עם הערות צמחים מקסים, דשא לימון, physalis ורמז של תותים בר. החיך טרי ועסיסי עם מרקם עדין וקטיפתי, פירות אלגנטיים וגימור מינרלי ארוך. זוגות היטב עם סלטים, פירות ים, ומנות עוף קלות.