עגבניות מטוגנות, בצל, וראגו פטריות
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? עגבניות מטוגנות, בצל, וראגו פטריות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם בזיליקום, פטריות, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בשר בקר במרינדה עם בצל קרמל וראגו פטריות, לאכול בשמונה דולרים: קרפים קמח תירס, ראגו פטריות, ביצה מטוגנת, ו פטריות, עגבניות וריחן על מאפין אנגלי.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הבצל במשך כ 5 דקות, עד שקוף.
מוסיפים את פלחי העגבניות והפטריות, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך כ -20 דקות, עד שהעגבניות והפטריות מבושלות דרך והרוטב מצטמצם ומעובה.
מפזרים על בזיליקום, מלח ופלפל, ומערבבים לשלב.