קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות68
מגזין

עגבניות ממולאות בבולגור וצנוברים

עגבניות ממולאות בבולגור וצנוברים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית נסו בולגור עם צנוברים, סלט בולגור עם ארוגולה, קישואים וצנוברים, ו חמאם מהשי בי בורגול (תרנגולות קורניש עם בולגור, צימוקים, צנוברים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים ומשליכים שליש העליון של עגבניות לגרוף את הקרביים (להשאיר פגזים שלמים למילוי), העברת מסננת להגדיר מעל קערה כדי לנקז נוזל עודף. קוצצים גס עגבניות מסננת ושמורה להכנת חצילים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים את הקרביים של פגזי עגבניות עם 1/2 כפית מלח ומתנקזים במהופך על מתלה להגדיר במחבת בעת הכנת מילוי.
מרכיבים שתצטרך
3
עדשים מבשלים במים 1/2 כוס בסיר קטן עד רק מכרז, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים במסננת, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
5
שמן חום בסיר כבד 5 ליטר מעל חום מתון עד חם, ואז לבשל צנוברים, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
7
מבשלים בצל בשמן שנותר בסיר מעל חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך אבל לא השחמה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים בולגור, chard, הנותרים 3/4 כפית מלח, ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד הירוקים הם נבלו, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
הוסף כוס מים הנותרים, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת לעמוד, מכוסה, עד bulgur הוא מכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מערבבים צנוברים, דומדמניות, פטרוזיליה, שמיר, מיץ לימון, עדשים, ומלח ופלפל לפי הטעם. כפית מילוי לתוך קונכיות עגבניות.
מרכיבים שתצטרך