עגבניות ממולאות עדשים
עגבניות ממולאות עדשים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 40 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בצל, עגבניות, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עגבניות ממולאות עדשים, עגבניות ממולאות קינואן עדשים, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש.
הוראות
יש לשטוף אורז ועדשים במסננת.
מניחים בסיר קטן ומערבבים במים רותחים. כיסוי. מבשלים 10 דקות על אש בינונית.
בינתיים, להמיס חמאה או מרגרינה במחבת סאוט.
מוסיפים בצל, ו לטגן עד חום זהוב על חום נמוך בינוני. מערבבים בתערובת עדשים ונענע. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
חותכים את צמרות את העגבניות, ושמורה. תוציא את האמצע, ואת המילואים. למלא פגזי עגבניות עם תערובת עדשים, ולהחליף את צמרות. לעמוד בתבנית אפייה.
קוצצים באמצע עגבניות שמורות, ומניחים בקערה קטנה.
יוצקים את העגבניות הממולאות.
אופים ב 450 מעלות f שחומם מראש (230 מעלות C) במשך 10 עד 15 דקות.