עגבניות פפריקה עם ביצים עלומות (Shakshouka)
עגבניות פפריקה עם ביצים עלומות (Shakshouka) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 304 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, רסק עגבניות, פפריקה הונגרית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שקשוקה (ביצים שלוקות ברוטב עגבניות מתובל), Improv: ביצים עלומות עם יוגורט וחמאת פפריקה מעושנת, ו ביצים אפויות עם נקניקיות מרגוז, עגבניות ופפריקה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
שים כוסברה, כמון, פפריקה, ו 1/2 כפית. מלח במכתש ולירה עד מרוסק, או לאטום בשקית ניילון למחוץ עם מערוך.
מוסיפים שום וקילוגרמים למשחה. תניח בצד.
ב10-ב. מחבת מעל חום בינוני, לבשל צ ' ילה ב 1 כף. שמן, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה היטב, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים תערובת תבלינים ורסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים 3/4 כוס מים, ואז עגבניות. מבשלים, הופכים עגבניות מדי פעם, עד מתרכך, 10 עד 20 דקות; מוסיפים יותר מים, 1/4 כוס בכל פעם, אם התערובת מתחילה להתייבש (אתה צריך לראות מיצים סביב עגבניות).
עם כף עץ, לעשות 4 שקעים בתערובת עגבניות ולשבור ביצה לתוך כל אחד. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד הביצים להגדיר אבל חלמונים עדיין נוזליים, על 5 דקות.
אם אתה רוצה, טפטוף shakshouka עם 1 כף. שמן, ואז לגרוף על צלחות לשרת עם לחם פריך.