עגבניות צלויות ועגבניות פריכות
עגבניות פריכות וקליויות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך פילה דג סנדל, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו דג סנדל אפוי עם עגבניות צלויות, סלמון פריך עם ריזוטו ועגבניות צלויות איטיות, ו עוף פרמזן פריך עם עגבניות צלויות בלסמיות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים במחבת ovenproof גדול; לזרוק מעיל.
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
אופים ב 400 במשך 20 דקות.
הסר מהתנור; למעלה עם בזיליקום.
מערבבים פנקו, פטרוזיליה, ותימין בצלחת רדודה. פילה מעיל עם תרסיס בישול; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לדלות פילה בתערובת panko.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 2 פילה למחבת; לבשל 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness. חזור על הנוהל עם שאריות שמן ופילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.