המתכון עגבניות Crostini עם פטה מוקצף יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 5701 קלוריות, 181 גר' של חלבון, ו 97g של שומן למנה. אתה מקבל מתאבן שמגיש 8. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, עגבניות שרי, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קצפת פטה קרוסטיני, קרוסטיני עם פטיאן מוקצף ועגבניות, ו קצפת פטה ארוחת בוקר Crostini.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור פטה מוקצף, למקם את גבינת פטה וקרם בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק עד הגבינות מעורבות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
גבינת פטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
3
מוסיפים 1/3 כוס שמן זית, מיץ לימון, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
פלפל
מלח
4
עבור העגבניות, עד שעה לפני ההגשה, לשלב את שאלוט, שום, וחומץ בקערה בינונית. להפריש במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
עגבנייה
חומץ
שום
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
לטאטא את הנותרים 1/3 כוס שמן זית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מוסיפים את העגבניות, מערבבים בעדינות ומניחים בצד במשך 10 דקות. מערבבים בזיליקום וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
עגבנייה
באזיל!
7
כדי להרכיב את crostini, להפיץ כל פרוסת לחם עם כמות נדיבה של פטה מוקצף. עם כפית מחוררת, מניחים את העגבניות על גבי.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.