עגבניות קרוסטיני עם גבינת פטה מוקצפת
המתכון עגבניות Crostini עם פטה מוקצף יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 5701 קלוריות, 181 גר' של חלבון, ו 97g של שומן למנה. אתה מקבל מתאבן שמגיש 8. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, עגבניות שרי, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קצפת פטה קרוסטיני, קרוסטיני עם פטיאן מוקצף ועגבניות, ו קצפת פטה ארוחת בוקר Crostini.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור פטה מוקצף, למקם את גבינת פטה וקרם בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק עד הגבינות מעורבות.
מוסיפים 1/3 כוס שמן זית, מיץ לימון, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולעבד עד חלקה.
עבור העגבניות, עד שעה לפני ההגשה, לשלב את שאלוט, שום, וחומץ בקערה בינונית. להפריש במשך 5 דקות.
לטאטא את הנותרים 1/3 כוס שמן זית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מוסיפים את העגבניות, מערבבים בעדינות ומניחים בצד במשך 10 דקות. מערבבים בזיליקום וטעם לתיבול.
כדי להרכיב את crostini, להפיץ כל פרוסת לחם עם כמות נדיבה של פטה מוקצף. עם כפית מחוררת, מניחים את העגבניות על גבי.
שים את הקרוסטיני על צלחות ולפזר עם צנוברים.
מפזרים בזיליקום נוסף ומגישים.