עגל Paillard עם רוטב לימון, סלט שעועית ירוקה, פירה תפוחי אדמה אדומים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Paillard עגל עם רוטב לימון, סלט שעועית ירוקה, פירה תפוחי אדמה אדומים. מנה אחת מכילה 1149 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, קמח, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו סלט קינואה עם חריקות Vert ו Shallot לימון דיז'יון רוטב, שעועית ירוקה עם רוטב רביגוטה, ו טרוטת עין-הקשת עם שעועית ירוקה, צלפים, לימון וחמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרוטב לימון: בסיר, להקציף יחד את קורנפלור עם המים. מערבבים את הסוכר וקמצוץ מלח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
לימון
רוטב
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
2
מוסיפים את שאלוט ומערבבים את גרידת לימון ומיץ. להביא מבשלים על אש נמוכה ומבשלים עד מעובה, על 1 דקה. מערבבים בדבש.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
שאלות
דבש
מיץ
3
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר של מים קרים מלוחים ומביאים לרתיחה. מרתיחים את תפוחי האדמה עד מזלג הולך בקלות, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסננים ומחזירים את תפוחי האדמה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מחית את תפוחי האדמה עם חמאה ושמנת. מתבלים במלח ופלפל לבן, לפי הטעם. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן
תפוח אדמה
חמאה
קרם
מלח
4
עבור הסלט: להביא סיר של מים קרים מלוחים לרתיחה. בלאנש הפיות עד רק רך עדיין ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
לנקז היטב.
6
לטאטא יחד את החומץ, חרדל דיז ' ון, 1/4 כפית מלח, וקורטוב של פלפל. בזמן שטפיחה, טפטוף איטי בשמן הזית. טעם ועונה, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' ון
שמן זית
חומץ
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
לזרוק את הפיות עם vinaigrette ושאר סלט מרכיבים מעיל היטב. טעם ומתבלים במלח, במידת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
מלח
8
עבור עגל: קילו קציצות דק, אפילו חתיכות בין 2 יריעות פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עגל
9
מניחים את הקמח בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל. לדלות את העגל בקמח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח לכל מטרה
עגל
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים 2 כפות חמאה ו 1 כף שמן זרעי ענבים למחבת החמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענבים
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מטגנים את העגל עד חום זהוב משני הצדדים, כ -2 דקות לכל צד. מבשלים בקבוצות, מוסיפים עוד חמאה ושמן, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
עגל
שמן בישול
13
מעבירים כל קציצה מבושלת לצלחת מרופדת במגבות נייר. מתבלים כל חתיכה במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
14
להגשה: כפית חלק מחית תפוחי אדמה לתוך אמצע הצלחות, העליון כל אחד עם קציצות עגל, ולסדר חלק מהסלט בצד של העגל. כפית כמות קטנה של רוטב לימון על כל חתיכת עגל.