קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

עגל Paillard עם רוטב לימון, סלט שעועית ירוקה, פירה תפוחי אדמה אדומים

עגל Paillard עם רוטב לימון, סלט שעועית ירוקה, פירה תפוחי אדמה אדומים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Paillard עגל עם רוטב לימון, סלט שעועית ירוקה, פירה תפוחי אדמה אדומים. מנה אחת מכילה 1149 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, קמח, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו סלט קינואה עם חריקות Vert ו Shallot לימון דיז'יון רוטב, שעועית ירוקה עם רוטב רביגוטה, ו טרוטת עין-הקשת עם שעועית ירוקה, צלפים, לימון וחמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרוטב לימון: בסיר, להקציף יחד את קורנפלור עם המים. מערבבים את הסוכר וקמצוץ מלח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
לימוןלימון
רוטברוטב
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
2
מוסיפים את שאלוט ומערבבים את גרידת לימון ומיץ. להביא מבשלים על אש נמוכה ומבשלים עד מעובה, על 1 דקה. מערבבים בדבש.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
שאלותשאלות
דבשדבש
מיץמיץ
3
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר של מים קרים מלוחים ומביאים לרתיחה. מרתיחים את תפוחי האדמה עד מזלג הולך בקלות, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים ומחזירים את תפוחי האדמה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מחית את תפוחי האדמה עם חמאה ושמנת. מתבלים במלח ופלפל לבן, לפי הטעם. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
קרםקרם
מלחמלח
4
עבור הסלט: להביא סיר של מים קרים מלוחים לרתיחה. בלאנש הפיות עד רק רך עדיין ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
לנקז היטב.
6
לטאטא יחד את החומץ, חרדל דיז ' ון, 1/4 כפית מלח, וקורטוב של פלפל. בזמן שטפיחה, טפטוף איטי בשמן הזית. טעם ועונה, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
לזרוק את הפיות עם vinaigrette ושאר סלט מרכיבים מעיל היטב. טעם ומתבלים במלח, במידת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
מלחמלח
8
עבור עגל: קילו קציצות דק, אפילו חתיכות בין 2 יריעות פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עגלעגל
9
מניחים את הקמח בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל. לדלות את העגל בקמח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים 2 כפות חמאה ו 1 כף שמן זרעי ענבים למחבת החמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מטגנים את העגל עד חום זהוב משני הצדדים, כ -2 דקות לכל צד. מבשלים בקבוצות, מוסיפים עוד חמאה ושמן, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
עגלעגל
שמן בישולשמן בישול
13
מעבירים כל קציצה מבושלת לצלחת מרופדת במגבות נייר. מתבלים כל חתיכה במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
14
להגשה: כפית חלק מחית תפוחי אדמה לתוך אמצע הצלחות, העליון כל אחד עם קציצות עגל, ולסדר חלק מהסלט בצד של העגל. כפית כמות קטנה של רוטב לימון על כל חתיכת עגל.
מרכיבים שתצטרך
עגלעגל
תפוח אדמהתפוח אדמה
לימוןלימון
רוטברוטב

מרכיבים

4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי3(חוֹרֶף)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס2(יכול להיות או להרחיק)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון1פיינטעגבניות ענביםעגבניות ענבים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זרעי ענבים ועוד לבישולשמן זרעי ענבים ועוד לבישול454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)haricot verts, מסתיים trimmedharicot verts, מסתיים trimmed1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1לימון, מקונן ומיץלימון, מקונן ומיץ6(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים ניסואזזיתים ניסואז680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה בליס אדום, קלופים לחתוך לחתיכות 1 אינץתפוחי אדמה בליס אדום, קלופים לחתוך לחתיכות 1 אינץ1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, ועוד לבישולחמאה ללא מלח, ועוד לבישול6(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח (3/4 של מקל), לחתוך לחתיכותחמאה ללא מלח (3/4 של מקל), לחתוך לחתיכות4קציצות עגלקציצות עגל596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל לבן טחון טריפלפל לבן טחון טרי