קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

עגל, בשר חזיר ורוטב בולונז

עגל, בשר חזיר ורוטב בולונז
עגל, חזיר ורוטב בולונז פורצ'יני עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 608 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו מחית עגבניות, רוטב מרינרה, מלח ים ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו מדליונים חזיר עם רוטב פטריות פורצ'יני, פסטה עם עגל, נקניק ופורצ'יני ראגו, ו פורצ'יני-גורגונזולה בורגר עם בשר עגל Demi-Glacé (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות להזיע במשך כ 2 דקות. אל תתנו בצל קרמל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את השום והרוזמרין ומבשלים על 1 דקה, או עד השום הוא השחי קלות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים את העגל ואת החזיר ומבשלים, מנפצים את הבשר עם כף עץ, כדי למנוע ממנו להתקבץ יחד. לבשל במשך כ 2 דקות ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל כ 4 דקות, מאייד כל נוזל caramelizing הבשר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את מיץ הפורצ ' יני לבשר ומבשלים 1 דקה להתאדות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את ציר העגל ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
8
מוסיפים את המרינרה והיין. להפחית את החום ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
לזרוק 2 כפות של פרמזן לתוך הרוטב כדי לעזור לו להיקשר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
הוסף כמה מי פסטה שמורים, לפי הצורך, אם הרוטב נראה יבש מדי. למעלה עם שאר הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
מחממים את שמן הזית בסיר גדול שאינו מגיב על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
13
מוסיפים את הפטרוזיליה והשום ומבשלים בקצרה כדי לשחרר את הניחוח שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
14
מוסיפים את העגבניות, בזיליקום ומלח. מבשלים במהירות עד מצטמצם לרוטב כמו עקביות, ערבוב מדי פעם כל כך שום דבר לא נדבק לתחתית הסיר. התזמון יהיה תלוי בבשלות ובבשר של העגבניות שלך ובגודל הסיר שלך. אם הרוטב מתעבה יותר מדי לפני שהטעמים התפתחו, מוסיפים מעט מים וממשיכים לבשל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
לטעום ולהתאים את התיבול. אם הרוטב טעם חומצי מדי, מוסיפים את סודה לשתיה ומבשלים 5 דקות נוספות. אם זה צריך מגע של מתיקות, להוסיף את הסוכר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
16
הסר את גזע בזיליקום לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

1כף. חומץ ביין אדוםגזע בזיליקום טרי עם עלים הוסרוגזע בזיליקום טרי עם עלים הוסרו22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטריות פורצ'יני יבשות, ספוגות במים חמים למשך 15 דקות וקצוץ, שמורות לנוזלפטריות פורצ'יני יבשות, ספוגות במים חמים למשך 15 דקות וקצוץ, שמורות לנוזל1אוראו ממולאים כפוליםרוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ1ציפורן גדולהשום, טחוןשום, טחון11 כף אורגנו מיובששום קצוץשום קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזיר טחוןחזיר טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ פורצ'יני, שמורות מלמעלהמיץ פורצ'יני, שמורות מלמעלה591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב מרינרה משומר או jarredרוטב מרינרה משומר או jarred22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל טחוןבצל טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת11 כף אורגנו מיובשעלי פטרוזיליה קצוצים דקעלי פטרוזיליה קצוצים דק11 כף אורגנו מיובשעלי פטרוזיליה איטלקיים טריים קצוציםעלי פטרוזיליה איטלקיים טריים קצוצים1אוראו ממולאים כפוליםמלח ים, עדיף מלח אפורמלח ים, עדיף מלח אפור4שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי1צביטהקמצוץ סודה לשתייה או סוכר, במידת הצורךקמצוץ סודה לשתייה או סוכר, במידת הצורך9461 לב מפאלדי טרי אם אפשררסק עגבניות טרירסק עגבניות טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עגלציר עגל791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )