קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

עגל, בשר חזיר ורוטב בולונז

עגל, בשר חזיר ורוטב בולונז
עגל, חזיר ורוטב בולונז פורצ'יני עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 608 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו מחית עגבניות, רוטב מרינרה, מלח ים ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו מדליונים חזיר עם רוטב פטריות פורצ'יני, פסטה עם עגל, נקניק ופורצ'יני ראגו, ו פורצ'יני-גורגונזולה בורגר עם בשר עגל Demi-Glacé (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות להזיע במשך כ 2 דקות. אל תתנו בצל קרמל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום והרוזמרין ומבשלים על 1 דקה, או עד השום הוא השחי קלות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את העגל ואת החזיר ומבשלים, מנפצים את הבשר עם כף עץ, כדי למנוע ממנו להתקבץ יחד. לבשל במשך כ 2 דקות ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל כ 4 דקות, מאייד כל נוזל caramelizing הבשר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את מיץ הפורצ ' יני לבשר ומבשלים 1 דקה להתאדות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את ציר העגל ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
8
מוסיפים את המרינרה והיין. להפחית את החום ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
לזרוק 2 כפות של פרמזן לתוך הרוטב כדי לעזור לו להיקשר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
הוסף כמה מי פסטה שמורים, לפי הצורך, אם הרוטב נראה יבש מדי. למעלה עם שאר הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
11
מחממים את שמן הזית בסיר גדול שאינו מגיב על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
13
מוסיפים את הפטרוזיליה והשום ומבשלים בקצרה כדי לשחרר את הניחוח שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
14
מוסיפים את העגבניות, בזיליקום ומלח. מבשלים במהירות עד מצטמצם לרוטב כמו עקביות, ערבוב מדי פעם כל כך שום דבר לא נדבק לתחתית הסיר. התזמון יהיה תלוי בבשלות ובבשר של העגבניות שלך ובגודל הסיר שלך. אם הרוטב מתעבה יותר מדי לפני שהטעמים התפתחו, מוסיפים מעט מים וממשיכים לבשל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
15
לטעום ולהתאים את התיבול. אם הרוטב טעם חומצי מדי, מוסיפים את סודה לשתיה ומבשלים 5 דקות נוספות. אם זה צריך מגע של מתיקות, להוסיף את הסוכר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
16
הסר את גזע בזיליקום לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

1כף. חומץ ביין אדוםגזע בזיליקום טרי עם עלים הוסרוגזע בזיליקום טרי עם עלים הוסרו23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטריות פורצ'יני יבשות, ספוגות במים חמים למשך 15 דקות וקצוץ, שמורות לנוזלפטריות פורצ'יני יבשות, ספוגות במים חמים למשך 15 דקות וקצוץ, שמורות לנוזל1אוראו ממולאים כפוליםרוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ1ציפורן גדולהשום, טחוןשום, טחון12 כפיות אבקת שוםשום קצוץשום קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזיר טחוןחזיר טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ פורצ'יני, שמורות מלמעלהמיץ פורצ'יני, שמורות מלמעלה591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב מרינרה משומר או jarredרוטב מרינרה משומר או jarred23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל טחוןבצל טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת12 כפיות אבקת שוםעלי פטרוזיליה קצוצים דקעלי פטרוזיליה קצוצים דק12 כפיות אבקת שוםעלי פטרוזיליה איטלקיים טריים קצוציםעלי פטרוזיליה איטלקיים טריים קצוצים1אוראו ממולאים כפוליםמלח ים, עדיף מלח אפורמלח ים, עדיף מלח אפור4שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי1צביטהקמצוץ סודה לשתייה או סוכר, במידת הצורךקמצוץ סודה לשתייה או סוכר, במידת הצורך9461 לב מפאלדי טרי אם אפשררסק עגבניות טרירסק עגבניות טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עגלציר עגל791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )