עגל, בשר חזיר ורוטב בולונז
עגל, חזיר ורוטב בולונז פורצ'יני עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 608 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו מחית עגבניות, רוטב מרינרה, מלח ים ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו מדליונים חזיר עם רוטב פטריות פורצ'יני, פסטה עם עגל, נקניק ופורצ'יני ראגו, ו פורצ'יני-גורגונזולה בורגר עם בשר עגל Demi-Glacé (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות להזיע במשך כ 2 דקות. אל תתנו בצל קרמל.
מוסיפים את השום והרוזמרין ומבשלים על 1 דקה, או עד השום הוא השחי קלות.
מוסיפים את העגל ואת החזיר ומבשלים, מנפצים את הבשר עם כף עץ, כדי למנוע ממנו להתקבץ יחד. לבשל במשך כ 2 דקות ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל כ 4 דקות, מאייד כל נוזל caramelizing הבשר.
מוסיפים את מיץ הפורצ ' יני לבשר ומבשלים 1 דקה להתאדות.
מוסיפים את ציר העגל ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את המרינרה והיין. להפחית את החום ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה.
לזרוק 2 כפות של פרמזן לתוך הרוטב כדי לעזור לו להיקשר.
הוסף כמה מי פסטה שמורים, לפי הצורך, אם הרוטב נראה יבש מדי. למעלה עם שאר הפרמזן.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול שאינו מגיב על חום מתון.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, על 8 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה והשום ומבשלים בקצרה כדי לשחרר את הניחוח שלהם.
מוסיפים את העגבניות, בזיליקום ומלח. מבשלים במהירות עד מצטמצם לרוטב כמו עקביות, ערבוב מדי פעם כל כך שום דבר לא נדבק לתחתית הסיר. התזמון יהיה תלוי בבשלות ובבשר של העגבניות שלך ובגודל הסיר שלך. אם הרוטב מתעבה יותר מדי לפני שהטעמים התפתחו, מוסיפים מעט מים וממשיכים לבשל.
לטעום ולהתאים את התיבול. אם הרוטב טעם חומצי מדי, מוסיפים את סודה לשתיה ומבשלים 5 דקות נוספות. אם זה צריך מגע של מתיקות, להוסיף את הסוכר ומבשלים 5 דקות יותר.
הסר את גזע בזיליקום לפני ההגשה.