עגל מוקפץ עם לימון על מצע ברוקולי ראבה
עגל מוקפץ עם לימון על מצע ברוקולי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, קמח, צדפות עגל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי ראבה וסקלופיני עגל בפירורי לחם, מוקפץ ברוקולי רבה, ו מוקפץ ברוקולי רבה.
הוראות
במחבת מעל חום מתון, לשלב שמן, חמאה וקמח. לבשל 2 או 3 דקות.
מוסיפים את העגל הפרוס ברוטב מעובה 3 או 4 דקות ומעבירים למגש חם. עגל העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים גרידת לימון, מיץ לימון ופטרוזיליה קצוצה לרוטב ומסירים מחום מחבת.
מחממים מים לברוקולי ראבה. Blanch עד רק מבושל אבל עדיין פריך.
מניחים מחבת שנייה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, שום וברוקולי ראבה ומבשלים עד למכרז. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
כדי להרכיב, לחלק ברוקולי rabe בין 2 צלחות ארוחת ערב. למעלה עם עגל ויוצקים רוטב פאן שווה על 2 צלחות.