עגל מוקפץ עם לימון על מצע ברוקולי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, קמח, צדפות עגל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי ראבה וסקלופיני עגל בפירורי לחם, מוקפץ ברוקולי רבה, ו מוקפץ ברוקולי רבה.
הוראות
1
במחבת מעל חום מתון, לשלב שמן, חמאה וקמח. לבשל 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
להקציף במרק.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מוסיפים את העגל הפרוס ברוטב מעובה 3 או 4 דקות ומעבירים למגש חם. עגל העונה עם מלח ופלפל.