עגל מרסלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Marsalan עגל. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק בשר בקר, פטרוזיליה, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עגל מרסלה, עגל מרסלה, ו עגל מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כף קמח וקונסום, ערבוב עם מקצף; להפריש.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים עגל, מבשלים 1/2 דקות. הפוך עגל; לבשל 1 דקה.
מוסיפים יין למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים תערובת קונסום, פטריות ומלח; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 3 דקות או עד עבה. להחזיר עגל למחבת; מפזרים פטרוזיליה.