עגל מרסלה
עגל מרסלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 292 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מעורבב מלח ופלפל, ציר עגל, יין מרסלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו עגל מרסלה, עגל מרסלה, ו עגל מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מתבלים את הקמח עם תערובת מלח ופלפל. ואז מעט אבק כל העגל עם קמח מתובל.
לאחר מכן, במחבת טחון כבדה מעל חום גבוה, לחמם את 2 כפות חמאה עד מותך. ואז מוסיפים את העגל החפור לחמאה. להפחית את החום בינוני ולאפשר לבשל 2 דקות. ואז להפוך ולחזור על התהליך. לאחר הבישול, להסיר את העגל ולמקם על צלחת או מגש. ואז deglaze המחבת עם marsala.
מוסיפים את הפטריות, שום ועשבי תיבול ומערבבים. לבסוף, להוסיף את המניה ולאפשר למזג ולהפחית במשך 3 דקות. טעם, ואז מתבלים במלח ופלפל. לבסוף, להסיר את הרוטב מהתנור.
מקציפים בחמאה הנותרת ושופכים מעל העגל המבושל ומגישים.