קושימומחה
מוכן ב48 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

עגל צלוי או צלעות חזיר עם רוטב תאנה מרסלה, לימון-ריקוטה אורזו, סלרי וסלט פטריות

עגל צלוי או צלעות חזיר עם רוטב תאנה מרסלה, לימון-ריקוטה אורזו, סלרי וסלט פטריות
זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו אפונה, גבינת ריקוטה, יין מרסלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה אדיר. נסו צלעות עגל בגריל וצנוניות עם רוטב צלי לימון, בשר עגל עם רוטב מרסלה פטריות, ו צלעות עגל עם זעפרן אורזו ורוטב עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המים לרתיחה עבור פסטה. מתבלים את המים במלח ומבשלים פסטה לאל דנטה. ראשים למעלה: תצטרך להוסיף 1 קופסה של אפונה ברגע האחרון של זמן הבישול למים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
אפונהאפונה
מלחמלח
2
צלעות טפיחה יבשות.
3
מערבבים את תיבול גריל, זרעים כוסברה ולשפשף את התערובת לתוך הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
כוסברה.כוסברה.
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בסיר קטן מעל חום נמוך בינוני לשלב את התאנים, Marsala ותימין. מתבלים עם פלפל שחור ומפחיתים בעדינות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
טימיןטימין
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
חום על 2 כפות שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר שמן מעשן, לצרוב צלעות 2 דקות בכל צד ולהעביר לתנור במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
7
פורסים את הסלרי והפטריות ומשלבים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
8
בקערת פסטה, לשלב את גרידת 2 לימונים עם גבינת ריקוטה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
לימוןלימון
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
להתלבש סלרי ופטריות עם מיץ של 2 לימונים ושמן 1/4 כוס, העונה עם מלח ופלפל העליון עם הרבה פרמזן מגולח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
פרמזןפרמזן
סלריסלרי
לימוןלימון
מיץמיץ
שמן בישולשמן בישול
10
הוסף אפונה אורזו, לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
אפונהאפונה
11
מסננים את האורזו ואפונה ומוסיפים לריקוטה הלימון. לזרוק לשלב ולהתאים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
לימוןלימון
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
אפונהאפונה
12
מגישים צלעות עם תאנים על גבי orzo ריקוטה וסלט סלרי ופטריות בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
סלריסלרי
תאניםתאנים
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אובר לורן ויניארד שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 139 דולר.
יין אובר לורן שרדונה
יין אובר לורן שרדונה
שרדונה אחוזת לורן 2011 תמיד מזכיר אחד של תערובת וינטג היפותטית של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. זה 2011 לורן ברור באופן טבעי עם ירוק כלורופיל על קצה. ארומטיקה הן לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון-מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. ארומטיקה בולטת של פירות ומינרלים לתת תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. הפה מרגיש מציג תו עליון גליצרין, ואחריו מבנה חומצה נמצא רק בלורן.ליין בהירות מעורפלת המעידה על מחויבותו של אוברט לעשיית יין במינימום התערבות.