קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

עדשים & סלט פלפל אדום

עדשים & סלט פלפל אדום
Lentil & סלט פלפל אדום נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1378 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך שמן זית, זיתים, צנוניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית מתכונים דומים: עדשים-סלט פלפל אדום, עדשים חמים וסלט פלפל אדום קלוי, ו עוגות קארי עדשים אפויות עם רוטב פלפל אדום קלוי.

הוראות

1
מניחים את העדשים והפלפלים לתוך קערה עם צנוניות, זיתים, חומץ ושמן, ומערבבים היטב. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
עדשיםעדשים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
להפריד את עלי החסה ולשים על צלחת גדולה. כף מעל סלט עדשים ולפזר עם פטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
עדשיםעדשים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.