עדשים אדומות מתובלות עם בצל קרמל ותרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עדשים אדומים מתובלים עם בצל קרמל ותרד. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 964 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח כשר, כורכום, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו עדשים אדומות עם תרד ובצל קרמל, עדשים ובולגור חיטה עם בצל מקורמל, ו M ' Juddarah-עדשים ואורז עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כף. שמן על חום בינוני במחבת גדולה nonstick.
מוסיפים בצל וקורט של מלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד משחימים ורך מאוד עם קצוות חדים, כ -30 דקות.
מעביר חצי לקערה ומניח בצד.
בינתיים, לשים עדשים בסיר עם 3 כוסות מים ואת עלי המפרץ. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, חשוף, קצף דל שומן. מבשלים רק עד מכרז, 5 עד 10 דקות (הם יתפרק קצת).
להסיר עלי דפנה ולהניח עדשים בצד-לא לנקז.
מערבבים צ ' ילה, זנגביל, כוסברה, כורכום, ו 1 כפית. מלח למחבת בצל ומבשלים על חום בינוני עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים תרד ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול לחלוטין, על 3 דקות. מערבבים בצל-תערובת תרד לתוך סיר של עדשים ולנגב מחבת נקייה.
חום 1 כף. שמן במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים כמון ושום ומבשלים, ערבוב, עד הזרעים רוחשים, על 1 דקה; מערבבים לתוך עדשים. מתבלים במלח. עדשים העליון עם בצל שמורות ומגישים מעל אורז.