עדשים אפויות ברביקיו
עדשים אפויות ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 243 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קטשופ, מלח, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עדשים ברביקיו, עדשים ברביקיו, ו 3-מרכיב Slow Cooker ברביקיו עדשים.
הוראות
מערבבים מים, עדשים, ו 1/4 כפית מלח בסיר גדול. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים 20 דקות.
מסננים עדשים במסננת מעל קערה, הזמנת 1 כוס בישול נוזלי.
שלב עדשים ובצל קצוץ בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ'.
שלב 1/4 כפית מלח, שמור בישול נוזלי, קטשופ, ואת שאר החומרים.
יוצקים את תערובת הקטשופ על תערובת עדשים, ערבוב לשלב.