גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, מיסו, בטטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גזר ותפוחי אדמה קלויים, עדשים ורוטב פטרוזיליה מיסו, קייל ועדשים, ו פסטה עם עדשים וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את העדשים בסיר גדול ומכסים עם 1 1/2 כוסות של מרק. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, חשופים, עד העדשים מכרזים, כ -25 דקות. מערבבים את השום, בטטה, סלרי, בצל, עגבניות, ואת הנותרים 2 1/2 כוסות מרק. המשך לבשל, חשופה, במשך כ 20 דקות, או עד בטטה רך. מערבבים במיסו, כרוב, ומרווה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מצקים לקערות, מקשטים בנורי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן