עדשים וכרובית מילוי טאקו אורז
מתכון עדשים וכרובית אורז טאקו מילוי יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך על 1 שעה ו 5 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 134 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא מים, פלפל צורם נדיב, אבקת צ'ילי קלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: כרובית, אורז וסלט עדשים, קערות טאקו טבעוניות עם אורז כרובית ליים כוסברה, ו קערות טאקו הודו עם הכנת אורז כרובית.
הוראות
הסר מהחום והנח בצד. הכן את הכרובית "אורז" על ידי הסרת העלים והתחתון נובעים הכרובית. מגררים את הכרובית באמצעות פומפיה או מעבד מזון לייצור חתיכות אורז בגודל. כדי להשתמש במעבד המזון, לחתוך את הכרובית לרבעים ולאחר מכן לחתוך או לשבור כל רבעון לחתיכות. תהליך רבע אחד בכל פעם, פועם לסירוגין, עד מגורד. תיזהר לא לעבד יותר מדי, אחרת יהיה לך אבק כרובית! ברגע שהכרובית מגוררת, מחממים מחבת גדולה מאוד מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מתחיל חום.
מוסיפים את הכרובית ואת השום ואת הטחון במשך 3-4 דקות.
מוסיפים 1 כף אבקת צ ' ילי וממשיכים לבשל עד שהכרובית מכרסמת, כ -4 דקות נוספות.
מסננים את העדשים היטב ומוסיפים אותם למחבת.
הוסף את אבקת צ ' ילי הנותרים ואת כל התבלינים הנותרים. מבשלים על בינוני עד מחומם דרך וטעמים משולבים.
מוסיפים מלח לפי הטעם. עושה בערך 7 כוסות של מילוי. כדי לשרת, במקום על 1/3 כוס מילוי טורטייה תירס קטן ומקשטים עם חסה, עגבניות, וכל סתימות אחרות שאתה אוהב.
מגישים עם סלסה. אפשר על 3 טורטיות לאדם. (הנה איך לעשות טורטיות משלך.)
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.