עדשים ומרק תרד עם פלפל אדום קלוי ומולסה רימונים
עדשים ומרק תרד עם פלפל אדום קלוי ודבשה רימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 213 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא שמן זית אקסטרוווריגין, עדשים, מרק בקר דל נתרן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. נסו חציל ונזיד עדשים עם מולסה רימונים, עטיפת חומוס עדשים עם מתכון מולסה רימונים, ו פלפל אדום-מולסה רימונים-ומטבל אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
במקום הראשון 5 מרכיבים בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות. להשליך עלה דפנה ומקל קינמון. תניח את העדשים בצד.
מניחים את החצילים, בצל, ותימין בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
טפטוף עם שמן; לזרוק מעיל.
אופים ב 450 במשך 30 דקות, ערבוב לאחר 15 דקות. מערבבים 1 מרק כוס; אופים 10 דקות. להשליך קורנית; להוסיף תערובת חצילים עדשים.
מערבבים הנותרים 3 מרק כוסות ופטרוזיליה; מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים תרד; מערבבים בעדינות עד נבלות תרד. מערבבים במלח ופלפל. מצקת על 1 כוס מרק לתוך כל אחד 8 קערות; טפטוף כל מנה עם 1 כפית מולסה רימון, העליון עם כ 1 כף פלפל אדום קלוי.
הערה יין: יין אחד עובד היטב עם טעמים אדמתיים, מרירים ומתוקים במרק זה: פינו נואר. פינו נואר טוב מדגים אדמומיות משלו, בתוספת מרירות אטרקטיבית ו" נקודה מתוקה " של פרי דובדבן-רימון. נסה Pedroncelli "F. Johnson Vineyard" 2003 מ Sonoma County, California ($15). - קארן מקניל .