עדשים וקארי ריבס עם תפוחי אדמה ואפונה
עדשים מתכון קארי ריבס עם תפוחי אדמה ואפונה מוכן בסביבות שעה 1 וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. במנה עיקרית זו יש 375 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, בצל, כרוב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב ריבס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מתכונים דומים: Ca-Ri Ga (עוף קארי עם תפוחי אדמה, גזר ואפונה), Black Eyed Peas Curry (עם קוקוס) (Lobia Curry), ו מרק עדשים עם אפונה וחזיר.
הוראות
עבור תערובת התבלינים: בקערה, מערבבים יחד את כל החומרים.עבור עדשים: בסיר כבד 3 עד 4 ליטר, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, שאלוט, זנגביל, וקמצוץ גדול של מלח, מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך, 8-10 דקות. לחשוף, מערבבים את השום ואת תערובת התבלינים, ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את הכרוב, תפוחי אדמה, ריבס, עדשים, סוכר חום, עלה דפנה, יחד עם מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. להעלות את החום גבוה ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים בעדינות, חשוף, עד העדשים רכים, כ 30 דקות. מערבבים מדי פעם ומוסיפים יותר מים לפי הצורך כדי לשמור על המנה מרק למדי.כאשר עדשים רכים, מתבלים במלח לפי הטעם, מערבבים באפונה, ומבשלים עד האפונה הם רק רך, על 4 דקות.