עדשים ירוקות בסגנון צרפתי
עדשים ירוקות בסגנון צרפתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 360 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קורנית, פלפל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כרוב, גזר ועדשים ירוקים צרפתיים, עדשים ירוקים צרפתיים קלויים עם גזר וסלק, ו עדשים צרפתיות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את זר garni על ידי הצבת פטרוזיליה, טימין, עלי דפנה ופלפל בכיכר גזה 6 אינץ ' (youll צריך סוג של לקפל את ענפי הפטרוזיליה). משוך את הקצוות עד לעשות שקית קטנה ולקשור אותו סגור עם חוט מטבח.
חצי את הבצל לאורכו והרבעה כל מחצית עם 2 שיני.
מניחים את העדשים בסיר בישול בינוני עם מספיק מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'.
מוסיף את זר garni ו חצאי בצל משובץ ציפורן.
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים, חשוף, עד העדשים הם כמעט רך, כ 20 דקות.
כאשר העדשים מבשלים, מחממים את השמן במחבת כבדה על אש בינונית. כאשר השמן הוא טוב וחם, להוסיף את רצועות טמפה לצרוב, מפנה פעם אחת, עד טמפה הוא השחמה, 3 עד 4 דקות בכל צד.
הסר את טמפה מן המחבת ולתת מגניב מעט. כאשר מגניב, לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. תניח בצד. אל תשליך את השמן.
להחזיר את המחבת ושמן לחום בינוני.
הוסף את הכרישה ואת המוקפץ עד מרכך אבל לא צבעוני, על 4 דקות.
מוסיפים את הגזר וסלרי ומטוגנים עד שהירקות מתרככים, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
חזרה בסיר עדשים. באמצעות זוג מלקחיים, דגים החוצה להשליך את חתיכות בצל משובץ ציפורן ואת זר garni. מערבבים את הירקות המטוגנים וכל שמן נצמד אליהם לתוך העדשים. המשך לבשל את העדשים עד למכרז, עוד 10 עד 15 דקות. מערבבים את טמפה שמורות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;