קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

עדשים לסטגפלציה

עדשים לסטגפלציה
אם יש לכם אורז חום, אבקת קארי, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . , שהוא מוצק. נסו Cheat ' s Lils & Yestray Brown Rice Biryani (ft. Sunrice אורז ועדשים) + בגידה, עדשים ונקניק, ו עדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא אורז חום 3 כוסות מים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, לחמם את שמן שומשום על חום בינוני. מערבבים את אבקת קארי פתיתי פלפל אדום. מבשלים כמה שניות עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים את 3 כוסות המים שנותרו, קוביית בוליון ועדשים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד העדשים הם כמעט במכרז, על 15 דקות. הפוך ארבעה חריצים רדודים בעדשים המבושלות עם החלק האחורי של כף, ולשבור ביצה שלמה לתוך כל חריץ. להתאושש, ולהמשיך לבשל עד הביצים בישלו במידה הרצויה שלך של doneness, על 5 דקות עבור בינוני היטב.
מרכיבים שתצטרך
4
מגישים מעל האורז החום.
מרכיבים שתצטרך