קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

עדשים מבושלות עם בייקון ועשבי תיבול

עדשים מבושלות עם בייקון ועשבי תיבול
עדשים מבושלות עם בייקון ועשבי תיבול עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לכם גזר, עלי דפנה, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עדשים פוי מבושלות יין, עדשים מבושלות ועגבניות, ו שעועית לבנה מבושלת עם צ'ילה ירוקה ועשבי תיבול.

הוראות

1
לבשל את העדשים: בסיר גדול לשלב את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים מים לסיר עד שהוא מכסה את החומרים בכ -2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים כ -20 עד 30 דקות או עד שהעדשים רכות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסירים את הסיר מהאש ומתבלים את המים במלח. טועמים את המים כדי לוודא שהם מתובלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
תנו לעדשים לשבת במים המלוחים כ -10 עד 15 דקות. זה יאפשר לעדשים לספוג את המים המתובלים. מצקת 1 כוס ממי הבישול של העדשים ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
5
מוציאים את כל הירקות והארומטים מהעדשים וזורקים. מסננים את העדשים מהמים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עדשיםעדשים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1
מניחים 2 כפות שמן זית במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את צלעות הבייקון. כשהבייקון הוציא הרבה שומן והפך לחום ופריך, הוסיפו את הבצל. מתבלים את הבצלים במלח ומזיעים אותם עד שהם הופכים רכים וארומטיים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את הסלרי, השומר והגזר. מתבלים במלח ומקפיצים על אש בינונית עד שהירקות מתחילים להיות רכים וארומטיים, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את השום ומקפיצים עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
5
מוסיפים את העדשים המבושלות, 1/4 ממי הבישול העדשים השמורים, החרדל והחומץ. מבשלים עד שרוב הנוזל מצטמצם. טועמים לתיבול, מוסיפים מלח או יותר חומץ, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
7
מממממ!!!! עדשים ובייקון...אוי ואבוי!!
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים