עדשים מבושלות עם בייקון ועשבי תיבול עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לכם גזר, עלי דפנה, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עדשים פוי מבושלות יין, עדשים מבושלות ועגבניות, ו שעועית לבנה מבושלת עם צ'ילה ירוקה ועשבי תיבול.
הוראות
1
לבשל את העדשים: בסיר גדול לשלב את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים מים לסיר עד שהוא מכסה את החומרים בכ -2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים כ -20 עד 30 דקות או עד שהעדשים רכות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסירים את הסיר מהאש ומתבלים את המים במלח. טועמים את המים כדי לוודא שהם מתובלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
תנו לעדשים לשבת במים המלוחים כ -10 עד 15 דקות. זה יאפשר לעדשים לספוג את המים המתובלים. מצקת 1 כוס ממי הבישול של העדשים ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מצקת
5
מוציאים את כל הירקות והארומטים מהעדשים וזורקים. מסננים את העדשים מהמים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עדשים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1
מניחים 2 כפות שמן זית במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את צלעות הבייקון. כשהבייקון הוציא הרבה שומן והפך לחום ופריך, הוסיפו את הבצל. מתבלים את הבצלים במלח ומזיעים אותם עד שהם הופכים רכים וארומטיים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את הסלרי, השומר והגזר. מתבלים במלח ומקפיצים על אש בינונית עד שהירקות מתחילים להיות רכים וארומטיים, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את השום ומקפיצים עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
5
מוסיפים את העדשים המבושלות, 1/4 ממי הבישול העדשים השמורים, החרדל והחומץ. מבשלים עד שרוב הנוזל מצטמצם. טועמים לתיבול, מוסיפים מלח או יותר חומץ, במידת הצורך.