קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

עדשים מטוגנות

עדשים מטוגנות
מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מעגבניות משומר יש 28 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם מים, עגבניות פח, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו שזיף מתובל עשיר צ'אטני, עדשים מטוגנות, ו עדשים מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור שלך כדי 170c / 150c מאוורר / 163° / גז סימן 3.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
תתחיל עם הבצלים. קבל מחבת ovenproof גדולה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל, שום, שמן זית כתית מעולה ו 2 כפות מים. כסה את המחבת ושים אותה על אש בינונית. זיעה במשך 7-10 דקות עד הבצל והשום רכים, הוספת 2 כף נוספת של מים אם הם מתחילים להתייבש. תוריד את המכסה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
תוסיף את מחית העגבניות. סובב את החום גבוה. מטגנים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות, צופה בזהירות, עד רסק עגבניות הוא השחמה קלות. כשזה מריח כמו עגבניות מיובשות, זה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
5
מוסיפים את היין והעדשים האדומים. מביאים לרתיחה ומרתיחים עד היין מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
עדשיםעדשים
6
מוסיפים את העגבניות המשומשות, עלי המפרץ ואת המים 700ml. להרתיח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
כסה את המחבת והכניס לתנור. לטגן את העדשים במשך 30 דקות. תוריד את המכסה. Braise במשך 30 דקות נוספות, ערבוב פעמיים, או עד העדשים רכים אבל עדיין מחזיק את צורתם.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
כאשר העדשים מבושלים, הנוזל צריך להיות עבה רק ברמה של עדשים. אם יש יותר מדי נוזלים, להרתיח במשך 1-2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח, סוכר ופלפל. לכסות את המחבת בחוזקה ולהשאיר לשבת במשך 10 דקות כדי לאפשר עדשים לספוג את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
עדשיםעדשים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות