עדשים מטוגנות
מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מעגבניות משומר יש 28 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם מים, עגבניות פח, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו שזיף מתובל עשיר צ'אטני, עדשים מטוגנות, ו עדשים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך כדי 170c / 150c מאוורר / 163° / גז סימן 3.
תתחיל עם הבצלים. קבל מחבת ovenproof גדולה.
מוסיפים את הבצל, שום, שמן זית כתית מעולה ו 2 כפות מים. כסה את המחבת ושים אותה על אש בינונית. זיעה במשך 7-10 דקות עד הבצל והשום רכים, הוספת 2 כף נוספת של מים אם הם מתחילים להתייבש. תוריד את המכסה.
תוסיף את מחית העגבניות. סובב את החום גבוה. מטגנים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות, צופה בזהירות, עד רסק עגבניות הוא השחמה קלות. כשזה מריח כמו עגבניות מיובשות, זה מוכן.
מוסיפים את היין והעדשים האדומים. מביאים לרתיחה ומרתיחים עד היין מופחת בחצי.
מוסיפים את העגבניות המשומשות, עלי המפרץ ואת המים 700ml. להרתיח במשך 5 דקות.
כסה את המחבת והכניס לתנור. לטגן את העדשים במשך 30 דקות. תוריד את המכסה. Braise במשך 30 דקות נוספות, ערבוב פעמיים, או עד העדשים רכים אבל עדיין מחזיק את צורתם.
כאשר העדשים מבושלים, הנוזל צריך להיות עבה רק ברמה של עדשים. אם יש יותר מדי נוזלים, להרתיח במשך 1-2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח, סוכר ופלפל. לכסות את המחבת בחוזקה ולהשאיר לשבת במשך 10 דקות כדי לאפשר עדשים לספוג את התבלינים.