עדשים מתובלים עם פטריות וירקות
עדשים מתובלים עם פטריות וירקות עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. אם יש לך מלח, עדשים ירוקות, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו פטריות ועדשים מתובלות בהודו, עדשים רוזמרין וירקות על לחם קלוי, ו עדשים מהירים ופשוטים עם שן הארי ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לכסות את העדשים עם 2 1/2 כוסות מים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהעדשים רכות, כ -30 דקות.
בינתיים, בסיר בינוני, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את השיטאקה ומתבלים במלח. מכסים ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הפטריות רכות ומתחיל חום, 5 דקות.
מוסיפים את כף 1 הנותרים של שמן זית יחד עם שום, כמון, כוסברה, פלפל וכורכום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 1 דקה.
מוסיפים את הירוקים ומבשלים, ערבוב, עד נבול, 2 דקות.
מוסיפים את העדשים ואת נוזל הבישול שלהם לפטריות ומבשלים במשך 3 דקות.
להוסיף עד 1/4 כוס מים אם העדשים יבשים מדי. מתבלים במלח. מצקת את העדשים לקערות, מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים.