עדשים ספרדיות
עדשים ספרדיות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שמן זית, עלי דפנה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), Cheat ' s Lils & Yestray Brown Rice Biryani (ft. Sunrice אורז ועדשים) + בגידה, ו עדשים ונקניק.
הוראות
שלב את העדשים, צ ' וריסו, ועלי המפרץ בסיר גדול עם 1 ליטר (1 ליטר) מים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 35-40 דקות, או עד העדשים רכים.
בינתיים, לחמם 1 כף של השמן במחבת על חום בינוני-נמוך.
מוסיף את השום ומבשל במשך 23 דקות, ערבוב לעתים קרובות, או עד שהתרכך אבל לא השחמה.
מוסיפים את הלחם למחבת ומטגנים על אש בינונית עד להשחמה קלה משני הצדדים.
שלב את הלחם והשום במעבד מזון ותהליך לייצר פירורים גסים. מתבלים במלח. תניח את הפירורים בצד.
מוסיף את השמן שנותר למחבת.
מוסיף את הבייקון ומבשל, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות, עד השחמה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 3 דקות יותר, עד הבצל רך.
מפזרים את הקמח ואת הפפריקה ומערבבים היטב. מערבבים את המניה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 2 דקות. תתחמם.
מסננים את העדשים וחוזרים לסיר. מערבבים את פירורי שום ותערובת הבייקון. לחמם, הוספת מים במידת הצורך כדי להרטיב את העדשים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;