עדשים קולומביאניים
. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם מים, עגבניות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו Cheat ' s Lils & Yestray Brown Rice Biryani (ft. Sunrice אורז ועדשים) + בגידה, Aji (סלסה קולומביאנית), ו ממרח אבוקדו קולומביאניname (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את העדשים, מים, עגבניות, בצל, כמון, מלח ושמן צמחי בסיר על חום בינוני; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים לרתיחה עד שהעדשים רכות, כ -30 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות יותר.