יוצקים הבלילה לתוך דלעת עד שהוא 3/4 מלא. אם יש לך בלילה נוספת, להשתמש בו כדי לאפות כמה עוגות. אם לא מילאת את הדלעת די 3/4 מלא, אל ייאוש; העוגה תעלה קצת, ואתה יכול למלא אותו עם ציפוי יותר.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים את הדלעת הממולאת על תבנית האפייה המוכנה שלך (הקלף יתפוס כל בלילת עוגה נוטפת).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
9
אופים במשך 40 עד 50 דקות, או עד העליון של העוגה מתחיל חום. להפחית את החום ל 135° ואופים עד 40 דקות יותר או עד בודק עוגה או קיסם מוכנס יוצא נקי בעיקר. זה יהיה תלוי בגודל של הדלעת שלך; ייתכן שיהיה צורך לאפות זמן רב או קצר יותר בהתאם לגודל. זה הרבה יותר מאשר רוב מתכונים עוגה לקרוא; הלחות של הדלעת יש השפעה על זמן האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כ 10 דקות; להעביר צלחת, ולשים במקרר לצנן במשך 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בעוד העוגה מתקררת, להכין את הזיגוג שלך. קרם גבינת שמנת וחמאה במערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית עד רכות ומאוגדת; להוסיף על 1/3 של הסוכר והוניל להכות היטב עד incorporated, מגרד את הצדדים של הקערה מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מוסיפים את הסוכר שנותר, לאט לאט, עד שיש לך ציפוי עבה אשר עדיין די קל להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלי
13
מעל העוגה עם ציפוי. אם לא אכפת לך כיפת גבוהה של ציפוי, להזמין את הציפוי לשרת מנות קטנות עם כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
14
כדי לשרת, או לחתוך את הדלעת עם סכין חדה, אשר יניב פרוסות אשר האורחים יכולים לחתוך את העוגה מקונכיית הדלעת, או אם אתה מרגיש מנוון או מלוכלך מאוד, רק מנות ערמות כפית ישר מהקליפה. בלי לשפוט.