קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות11
מגזין

עוגה גליציאנית

עוגה גליציאנית
מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, מתכון דל פחמימות, מגיש 5 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, נקניק צ'וריסו, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו תבשיל חזיר וירקות גליציאני, Empanada Gallega (גליציאנית חזיר ופאי פלפל), ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחית את השמרים עם קמצוץ של מלח ואת המים פושרים בכוס או קערה קטנה עד חלקה, ואז לתת לעמוד במשך כ 10 דקות, עד התערובת היא מקציפה. מקציפים שתי ביצים בקערה. לנפות את הקמח עם קמצוץ של מלח על משטח עבודה. הפוך היטב במרכז ויוצקים את הביצה מוכה תערובת שמרים. בהדרגה לשלב את הקמח לתוך הנוזל, ואז ללוש היטב במשך 10 דקות. אבק את פני השטח בקלילות עם קמח כדי למנוע את דבק הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את המרגרינה ולשים עוד 10 דקות, דופקים את הבצק על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
מוסיפים מעט מים לבצק במידת הצורך. לאחר שהבצק חלק וגמיש, צור אותו לכדור, הנח אותו בקערה, וכסה במגבת צלחת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בואו לעלות במקום חם במשך 1 עד 2 שעות, עד הוכפל נפח. בינתיים, לעשות את " rustido."
5
מחממים את שמן הזית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות, עד מתרכך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את השום והפטרוזיליה ומבשלים עוד 5 דקות. מערבבים את צ ' וריסו ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8
הסר את המחבת מן החום ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מחממים את שמן החמניות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את רצועות הבשר ומבשלים על אש בינונית נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 8 דקות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
11
הסר מהמחבת עם כף מחוררת ולהניח בצד. מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מברשת בתבנית אפייה 12 אינץ ' או צלחת אפייה חסינת שמן. מחלקים את הבצק לשני חלקים, אחד קצת יותר גדול מהשני.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
13
מרדדים את החתיכה הגדולה על משטח מקומח קלות ולהשתמש קו המחבת או המנה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מורחים חצי rustido על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
15
להניח את רצועות הבשר על rustido ולהוסיף את רצועות פלפל. כף rustido הנותרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
16
מרדדים את הבצק הנותר ולהשתמש בו כדי לכסות את התערובת. לאטום את הקצוות של הבצק בזהירות, לחיצה עליהם יחד מגלגל אותם מעט. צבטו את הבצק במרכז העוגה בשתי אצבעות כדי ליצור ארובה כדי לאפשר לאדים לברוח. מקציפים את הביצה הנותרת ומברישים אותה מעל הבצק לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
17
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להגדיל את טמפרטורת התנור ל 191°, ואופים במשך 15 דקות יותר. להגדיל את טמפרטורת התנור ל400 ואופים במשך 15 דקות יותר, עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
תוציא את העוגה מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
19
מגישים חם או חם, ישר מן המנה, אם אתה מעדיף.
20
אתה יכול לשנות את המילוי ככל שתרצה. נסה סרדינים טריים (scaled, ניקה, ואת הראשים, זנבות, ועצמות אחוריות הוסרו) או בקלה מלח (ספוג ומוחמץ). ניתן להוסיף צימוקים לפאי בקלה. דיונון יכול לשמש גם למילוי; מטגנים אותו עם " rustido."
מרכיבים שתצטרך
סרדינים טרייםסרדינים טריים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דיונוןדיונון