אם יש לך תמצית vanillan, חמאה, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 18%. נסו עוגת קילו גבינת שמנת עם סלסה פירות חצופה, ראש השנה עוגת שקדים פאונד (עוגת מזל טוב), ו עוגת סופר לחה לערבב עוגת לימון קילו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור שלך ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במיקסר עם מצורף משוט, להכות את החמאה עד שהוא חלק. עם המיקסר מוגדר למהירות הנמוכה ביותר, לאט להוסיף את הסוכר וזרעי וניל. לנצח עד התערובת היא חיוורת ורך.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
זרעים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
מוסיפים את הביצים למיקסר 1 בכל פעם, מגרדים את הצדדים בעת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
לטאטא יחד את הקמח, קאיין, קורנפלור, מלח, וסודה לשתייה בקערת הכנה גדולה. בקערת הכנה אחרת, להקציף יחד את השמנת החמוצה, גרידת תפוזים, מחית מנגו, טקילה, תמצית וניל, רום ושמן כתום.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
עמילן תירס
מחית מנגו
גרידה כתומה
תמצית תפוזים
שמנת חמוצה
פלפל קאיין טחון
טקילה
קמח לכל מטרה
מלח
רום
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
במהירות הנמוכה ביותר, ב 3 עד 5 תוספות, לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח תערובת שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
תערובת קמח
6
אחרי כל המרכיבים נמצאים בקערת המיקסר, לעצור את המיקסר, לגרד את הצדדים של הקערה ומערבבים במהירות בינונית עד גבוהה במשך 20 עד 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
7
לרסס 9 כוס מחבת bundt עם ספריי nonstick עם עמילן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
8
יוצקים את הבלילה עד 3/4 של הדרך במעלה המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
אופים במשך כ 1 שעה 15 דקות. מבחן עבור doneness עם שיפוד עץ פעם העליון של עוגה לא נענוע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
שיפודים
10
הסר את העוגה מהתנור כאשר השיפוד יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
תנור
11
תן את שאר העוגה להתקרר במחבת במשך 15 עד 20 דקות. להפוך את העוגה על מתלה חוט קירור ולהסיר מהמחבת. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת
12
אבק עם סוכר ממתקים וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
13
מחממים התנור שלך ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
במיקסר עם מצורף משוט, להכות את החמאה עד שהוא חלק. עם המיקסר מוגדר למהירות הנמוכה ביותר, לאט להוסיף את הסוכר וזרעי וניל. לנצח עד התערובת היא חיוורת ורך.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
זרעים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
15
מוסיפים את הביצים למיקסר 1 בכל פעם, מגרדים את הצדדים בעת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
16
לטאטא יחד את הקמח, קאיין, קורנפלור, מלח, וסודה לשתייה בקערת הכנה גדולה. בקערת הכנה אחרת, להקציף יחד את השמנת החמוצה, גרידת תפוזים, מחית מנגו, טקילה, תמצית וניל, רום ושמן כתום.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
עמילן תירס
מחית מנגו
גרידה כתומה
תמצית תפוזים
שמנת חמוצה
פלפל קאיין טחון
טקילה
קמח לכל מטרה
מלח
רום
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
17
במהירות הנמוכה ביותר, ב 3 עד 5 תוספות, לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח תערובת שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
תערובת קמח
18
אחרי כל המרכיבים נמצאים בקערת המיקסר, לעצור את המיקסר, לגרד את הצדדים של הקערה ומערבבים במהירות בינונית עד גבוהה במשך 20 עד 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
19
לרסס 9 כוס מחבת bundt עם ספריי nonstick עם עמילן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
20
יוצקים את הבלילה עד 3/4 של הדרך במעלה המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
21
אופים במשך כ 1 שעה 15 דקות. מבחן עבור doneness עם שיפוד עץ פעם העליון של עוגה לא נענוע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
שיפודים
22
הסר את העוגה מהתנור כאשר השיפוד יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
תנור
23
תן את שאר העוגה להתקרר במחבת במשך 15 עד 20 דקות. להפוך את העוגה על מתלה חוט קירור ולהסיר מהמחבת. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין.