קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגה חצופה

עוגה חצופה
אם יש לך תמצית vanillan, חמאה, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 18%. נסו עוגת קילו גבינת שמנת עם סלסה פירות חצופה, ראש השנה עוגת שקדים פאונד (עוגת מזל טוב), ו עוגת סופר לחה לערבב עוגת לימון קילו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במיקסר עם מצורף משוט, להכות את החמאה עד שהוא חלק. עם המיקסר מוגדר למהירות הנמוכה ביותר, לאט להוסיף את הסוכר וזרעי וניל. לנצח עד התערובת היא חיוורת ורך.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מוסיפים את הביצים למיקסר 1 בכל פעם, מגרדים את הצדדים בעת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
לטאטא יחד את הקמח, קאיין, קורנפלור, מלח, וסודה לשתייה בקערת הכנה גדולה. בקערת הכנה אחרת, להקציף יחד את השמנת החמוצה, גרידת תפוזים, מחית מנגו, טקילה, תמצית וניל, רום ושמן כתום.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
עמילן תירסעמילן תירס
מחית מנגומחית מנגו
גרידה כתומהגרידה כתומה
תמצית תפוזיםתמצית תפוזים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
טקילהטקילה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
במהירות הנמוכה ביותר, ב 3 עד 5 תוספות, לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח תערובת שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תערובת קמחתערובת קמח
6
אחרי כל המרכיבים נמצאים בקערת המיקסר, לעצור את המיקסר, לגרד את הצדדים של הקערה ומערבבים במהירות בינונית עד גבוהה במשך 20 עד 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
7
לרסס 9 כוס מחבת bundt עם ספריי nonstick עם עמילן.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
8
יוצקים את הבלילה עד 3/4 של הדרך במעלה המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים במשך כ 1 שעה 15 דקות. מבחן עבור doneness עם שיפוד עץ פעם העליון של עוגה לא נענוע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
שיפודיםשיפודים
10
הסר את העוגה מהתנור כאשר השיפוד יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
תנורתנור
11
תן את שאר העוגה להתקרר במחבת במשך 15 עד 20 דקות. להפוך את העוגה על מתלה חוט קירור ולהסיר מהמחבת. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
12
אבק עם סוכר ממתקים וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
13
מחממים התנור שלך ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
במיקסר עם מצורף משוט, להכות את החמאה עד שהוא חלק. עם המיקסר מוגדר למהירות הנמוכה ביותר, לאט להוסיף את הסוכר וזרעי וניל. לנצח עד התערובת היא חיוורת ורך.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
15
מוסיפים את הביצים למיקסר 1 בכל פעם, מגרדים את הצדדים בעת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
16
לטאטא יחד את הקמח, קאיין, קורנפלור, מלח, וסודה לשתייה בקערת הכנה גדולה. בקערת הכנה אחרת, להקציף יחד את השמנת החמוצה, גרידת תפוזים, מחית מנגו, טקילה, תמצית וניל, רום ושמן כתום.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
עמילן תירסעמילן תירס
מחית מנגומחית מנגו
גרידה כתומהגרידה כתומה
תמצית תפוזיםתמצית תפוזים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
טקילהטקילה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
17
במהירות הנמוכה ביותר, ב 3 עד 5 תוספות, לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח תערובת שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תערובת קמחתערובת קמח
18
אחרי כל המרכיבים נמצאים בקערת המיקסר, לעצור את המיקסר, לגרד את הצדדים של הקערה ומערבבים במהירות בינונית עד גבוהה במשך 20 עד 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
19
לרסס 9 כוס מחבת bundt עם ספריי nonstick עם עמילן.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
20
יוצקים את הבלילה עד 3/4 של הדרך במעלה המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
21
אופים במשך כ 1 שעה 15 דקות. מבחן עבור doneness עם שיפוד עץ פעם העליון של עוגה לא נענוע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
שיפודיםשיפודים
22
הסר את העוגה מהתנור כאשר השיפוד יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
תנורתנור
23
תן את שאר העוגה להתקרר במחבת במשך 15 עד 20 דקות. להפוך את העוגה על מתלה חוט קירור ולהסיר מהמחבת. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
24
אבק עם סוכר ממתקים וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר